Tájékoztató a rendezvényekről

A zenekar a rendezvényekre színvonalas  műsorral, saját hang és fénytechikával  készül, és akár 300 fős rendezvény  hangosítására is képes. Lámpáink hangvezéreld led és lézer lámpák, így minimális az áramfogyasztásuk is. A zenekar fellépéseire rövid szünetek és sok zene jellemző. Egy-egy zenei blokk általában másfél órás, és akkor van pihenés, ha a közönség már elfáradt, vagy a program úgy kívánja. A zenekar mindig a rendezvényeknek megfelelően öltözködik, és a fellépések előtt már két órával megérkezik. Így mielőtt a vendégsereg megérkezik már felpakolt és beállt a zenekar és kezdődhet a party. A szünetekben és az étkezések alatt mp3 háttérzenét biztosítunk olyan hangerővel, hogy beszélgetni lehessen, de a zene is hallható legyen.

 

A zenekar meghallgatása:

Egyedi esetben mivel a legtöbb alkalommal zártkörű rendezvényeken játszunk lehetőség van arra, hogy a zenekart élőben meghallgassátok. Erre Budapesten van lehetőség, és egy fél órás találkozót jelent. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges. A zenekar meghallgatása költségmentes, még akkor is ha nem ránk esik a választás. 


A zenekar díjazása, megállapodás: 

A díjazás minden esetben egyedi megállapodás alapján történik. Az árat meghatározza, hogy hol lesz az esküvő, rendezvény, (Budapest vagy máshol) mettől meddig kell a zenekarnak a rendezvényen lennie, milyen felszerelést kell vinni, illetve a megrendelő egyedi igényei is. A kiadott árajánlat során az minden esetben tartalmazza a a hangosítás, a fel és lepakolás, az utazás költségét. Ha a megközelítés külön engedély köteles, (pl: behajtási engedély) amiért fizetni kell azt kérjük mindig előre feltüntetni. Ha ránk esik a választás, akkor egy írásos megállapodás készül, mindkét fél védelme érdekében.